dimecres, 4 de juny del 2008

ROLAND GARROS












Ja tornem a ser aquí. Quatre dies després d'haver estat a París, recuperats dels preus parisencs, ja podem tornar a engegar l'ordinador i publicar algunes fotos de l'estada. Hem de dir que vem marxar amb la idea que ni podriem entrar al Roland Garros, que ens plouria i que, a sobre, faria fred, però va ser tot el contrari. Després de llevar-nos moooolt d'hora, agafar l'avió, trobar l'hotel i deixar les maletes, ens dirigiem cap a l'estadi per veure que ens esperava... Rius de gent, molta revenda (al costadet de la Gerndarmerie...), i una cua al final de la qual no sabiem ni si quedaven entrades, però ens hi vem afegir. Una hora i mitja de cua i taxaaaaaan: entrades aconseguides per entrar al recinte!!!! Iuuuujuuuu!!! Si, vem veure algun partidillu, vem disfrutar veient bon tenis, menjant de PM (eh Clunx? bona la mostassa, eh??), però això si, tot a preus populars: tot valia 4€! Una aigua, 4€, un entrepanet, 4€, un geladet, 4€, el programa del dia, 4€!!!!!!!! En fi, que ens vem treure el cuquet, vem veure l'ambientillo, i vem disfrutar d'un cap de setmana, curt però intens. L'any que ve repetim, algú s'apunta?

7 comentaris:

OrBiS ha dit...

apa com us kuideuuuuuuuu!!!!

espero k a part de la mostassa per no sortirse de la dieta XXXL hagueu apres una mica de tenis... k per aixo anaveu... golafres!!! xD

Anònim ha dit...

Espero que us hi hagueu fixat bé. El pròxim dia que nem a jugar ja m'explicareu els nous coneixements. Bé, i si no heu apres res, espero que hagi estat una bona aventura.
Una abraçada.

Jess i Joan ha dit...

A veure, quedi clar de bon començament que varem rebre una trucada d'en Roger, que volia que l'acosellissim sobre uns temes de estratègia; com que no ens agrada molestar varem quedar directament a dintre el recinte per això en Kacho explica el periple per entrar, evidentment podiem haver trucat en Roger en cas de no poder entrar però vem preferir fer-ho així. Tot i que no en teniem gaires ganes ,vem aconsellar-lo amb una mica de presses perquè voliem veure el partit de la espanyola Annabel Medina Garrigues, després de veure-la remontar un 1-0 en contra fins l'empat,vem anar a dinar. Res...el mateix que mejen els ATP's...(si, si...en vull dos amb mostassa...Jo també, dos amb mostassa....), després de menjar tan suculent dinar varem seguir disfrutant del partit.(La espanyola va perder).

*Pobres nens recull pilotes....

Després ens dirigiem cap a la pista central, per veure en Roger (ja una mica cansats de veure'l), i aqui es va produir el miracle; rebem una trucada d'en Roger demanant-nos que no anessim a la pista, que es posaria nerviós si ens veiea.Vàrem veure la llum! Vem fer la nostre la resta de dia.
Vem veure una mica del partit d'en Tomy Robredo...gairebé ens cau el mon a sobre, o nosaltres sobre el dur mon...si,també perquè en Tommy perdia...

....

La resta... 4 €

Anònim ha dit...

Aquesta versió de la historia ja m'agrada més!

Jess i Joan ha dit...

INSERT COINS
4 €

Anònim ha dit...

home, Klunx, no recordes les paraules d'en Roger?
Ens va dir que no ho expliquessim, que el problema dels nervis pot anar a més si veu que el tema s'escampa. Espero que no em truqui a mi, demà, quan perdi. Io li diré que tot ha estat culpa teva....xD 4€ et costarà la trucada!!

Ara que posats a explicar, també podries explicar el que vem fer de veritat quan vem dir que anàvem al lavabo, no?? Perquè no es van deixar veure la Sharapova i la Ivanovic?? a veure com reaccionen les dones....

que consti que vas començar tu....

Es veu que per ser recull pilotes, fan una selecció entre 250 nens... Deuen triar els més pringats, pobres....Ànims,nanus, que es veu que en Federer també va començar així!!! (posats a destarpar-ho tot) jeje!

mariet ha dit...

rectifico, la selecció és entre 2500 nens! o sigui q els que estan allà estan contentíssims!!!